torstai 11. marraskuuta 2010

Finlandia-ummikko ilmoittautuu

Luulin lukeneeni viime aikoina jonkin verran suomalaistakin kirjallisuutta, mutta Finlandia-ehdokkaiden lista (ks. esim. HS) on minulle täysin tuntematonta kauraa. Saisiko tätä edes tunnustaa, mutta sekä kirjat että kirjailijat...

Ainoa edes visuaalisesti tuttu kirjankansi oli Riitta Pulkkisen Totta, jota on arvosteltu useissa kirjablogeissa.

Katsotaan miten kisa etenee, jos tutustuisi johonkin näistä: vaikka jotenkin ensivaikutelma ei sytytä?

3 kommenttia:

 1. Inte heller jag har läst någon av böckerna eller författarskapen, men någon av Pulkkinens två böcker skulle jag gärna prova på!

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole lukenut yhtään, mutta se ei ole mikään ihme, kun en juuri lue uutuuksia silloin kun työtehtävät eivät sitä vaadi. Minusta valikoima on kuitenkin mielenkiintoinen ja kaikki tekijät ja teokset ovat ainakin jollakin tapaa tuttuja.

  Pulkkista ja Salmelaa olen toivonut joulupukilta. Karkkipäivästä olen kuullut paljon ylistävää. Haahtela ja Wahlström ovat minusta molemmat aika kuumia miehiä. :) Lukematta en uskalla nimetä suosikkiani, mutta veikkaukseni on tuo Karkkipäivä.

  Karoliina

  VastaaPoista
 3. Et taida olla ainut. Suurin osa minullekin tuntemattomia. Eivätkä houkuttele lukemaan:( Näköjään muillakin samankaltaisia ajatuksia: Tämän päivän (13.11.) HS, C11 "Jäävätkö Finlandia-ehdokkaat..."
  Pakko kai niistä sentään joihinkin on tutustuttava.
  Sanoi Leena

  VastaaPoista